• gratis verzending vanaf 50 euro
  • altijd feestelijk verpakt
  • veilig online betalen
  • persoonlijke cadeautjes
  • ophalen mogelijk
  • gratis verzending vanaf 50 euro
  • altijd feestelijk verpakt
  • veilig online betalen
  • persoonlijke cadeautjes
  • ophalen mogelijk

Edelstenen set • Bescherming

€ 19,95
Met ingang van 1 januari 2020 maken wij gebruik van de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR) ., excl. levering
op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Edelstenen set bescherming geeft veiligheid voor situaties waar je dit nodig hebt. Een set die vooral in Corona tijd een gevoel van veiligheid kan geven. Inclusief 3 stenen, gedichtje en cadeauzakje.

Inclusief edelstenen: Opaal, Fluoriet, Golden Healer en gedicht over de bescherming edelstenen set en werking van de stenen.

Formaat mini kaartje: A7

Inclusief katoenen zakje

De edelstenen worden afgesneden en hierdoor ziet iedere edelsteen er uniek uit. Jouw edelsteen heeft dus dezelfde kleuren als op de afbeelding maar kan er qua vorm anders uitzien.

Edelstenen set bescherming

Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander: extra bescherming. De edelstenen set Bescherming bevat 3 stenen die jouw stressniveau en andere prikkels die gevoel van onveiligheid geven verminderd. De stenen werken in combinatie versterkend.

Opaal (bruin/rode steen): De edelsteen Opaal is beschermend en activeert. Deze steen stimuleert vrolijkheid, optimisme, levenslustigheid, spontaniteit en creativiteit. Eigenlijk alles waar je op angstige momenten behoefte aan hebt.

Fluoriet (groenachtige steen): Fluoriet absorbeert negatieve gevoelens en beschermt tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en andere negatieve invloeden. De edelsteen maakt ook je hoofd helder en vermindert ruis. Het verbetert de concentratie, het geheugen en verwerking van informatie. Dit is de beste steen voor bij examens, studie of leerstoornissen (zoals dyslexie). Het brengt de geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt mentale blokkades te verlichten zodat er ruimte ontstaat voor creativiteit.

Golden Healer(gelige steen): De naam zegt het al, het is een genezende steen met zachte en vredige energie. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen. Golden Healer wordt vaak ingezet bij healings omdat het genezing op verschillende niveaus bevordert. Een gouden combi met de andere twee edelstenen.

Edelsteen werking

Edelstenen werken het best wanneer jij hiermee in aanraking komt of dichtbij je neerlegt. Een mooie plek voor de edelstenen set Bescherming is op je nachtkastje naast je bed. Dit is vaak de plek waar we onze gedachte laten stromen en angsten omhoog komen. De steen beschermt je hiertegen.

Leuk om cadeau te doen

De edelstenen set Bescherming is een prachtig cadeau voor jezelf of een ander. Een setje vol liefde en bescherming die je iedereen wenst. De edelstenen set Bescherming wordt geleverd in een leuk katoenen zakje, perfect om cadeau in te doen.