• gratis verzending vanaf 50 euro
  • altijd feestelijk verpakt
  • veilig online betalen
  • persoonlijke cadeautjes
  • ophalen mogelijk
  • gratis verzending vanaf 50 euro
  • altijd feestelijk verpakt
  • veilig online betalen
  • persoonlijke cadeautjes
  • ophalen mogelijk

Edelstenen set • Ontspanning

€ 24,95

Met ingang van 1 januari 2020 maken wij gebruik van de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR) . plus verzending
op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Stress.. Het is de oorzaak van veel lichamelijke klachten (fysiek en mentaal). 1 op de 6 medewerkers kampt met stressklachten. Dit setje is daarom onmisbaar in de huidige economie. Inclusief 3 stenen, gedicht over de set en cadeau zakje.


Inclusief edelstenen: Jade, Rozenkwarts, Maansteen en gedicht over de Ontspanning edelstenen set en werking van de stenen. Exclusief mineraal steen waar de edelstenen op liggen.

Formaat mini kaartje: A7

Inclusief katoenen zakje

De edelstenen worden afgesneden en hierdoor ziet iedere edelsteen er uniek uit. Jouw edelsteen heeft dus dezelfde kleuren als op de afbeelding maar kan er qua vorm anders uitzien.

Edelstenen set Ontspanning

Edelsteen werking

Leuk om cadeau te doen


Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander: extra ontspanning. In het huidige leven zijn we altijd druk en kampen veel mensen met stress. Ontspanning is dus geen overbodige luxe. De edelstenen set Ontspanning bevat 3 stenen die jouw stress verlagen en prikkels van buitenaf tegenhouden. Het geeft je de ontspanning die je zo nodig hebt.

Jade (groene steen): De edelsteen Jade trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt bescherming tegen o.a. ziekte, bedrog, uitbuiting pech en tijdens het reizen. De steen werkt kalmerend en brengt balans in negatieve gedachte en emoties als boosheid, verdriet, angst (stress) en irritatie. De steen kan kalmerend werken op zenuwstelsel en het hart. Ook wordt de steen vaak bij bevallingen neergelegd omdat deze een positieve effect.

Rozenkwarts (roze): Dit is de steen van het hart en de liefde. Het trekt liefde aan, helpt je om liefde te geven en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress. De steen heeft een positieve werking op het hart en de bloedvaten, hoge bloeddruk, brandwonden, borst, longen, vruchtbaarheidsproblemen, apathie, duizeligheid, verwarring, vergeetachtigheid, dementie, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson en stress gerelateerde klachten en aandoeningen (zoals overspannenheid of burn-out).

Maansteen (bruin/oranje): De Maansteen is de steen van de hoop. De steen staat voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid. Het is een echte vrouwensteen, hij versterkt de vrouwelijke eigenschappen (ook bij mannen). Het versterkt dus je yin energie, de vrouwelijke kant in ons allemaal en wat tegen stress helpt. Zoals het effect van in de natuur wandelen, deze energie versterkt de Maansteen.

Edelstenen werken het best wanneer jij hiermee in aanraking komt of dichtbij je neerlegt. Een mooie plek voor de edelstenen set Ontspanning is op je nachtkastje naast je bed. Of op je bureau op je werk, dan kan je de edelstenen set op momenten waar je extra ontspanning nodig hebt even vastpakken.

De edelstenen set Ontspanning is een prachtig cadeau voor jezelf of een ander. Een setje vol kracht en vertrouwen en om iemand (juist in deze tijd) mee te steunen. De edelstenen set Ontspanning wordt geleverd in een leuk katoenen zakje, perfect om cadeau in te doen.