• gratis verzending vanaf 50 euro
  • altijd feestelijk verpakt
  • veilig online betalen
  • persoonlijke cadeautjes
  • ophalen mogelijk
  • gratis verzending vanaf 50 euro
  • altijd feestelijk verpakt
  • veilig online betalen
  • persoonlijke cadeautjes
  • ophalen mogelijk

Edelstenen set • Kracht

€ 24,95

Met ingang van 1 januari 2020 maken wij gebruik van de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR) . plus verzending
tijdelijk niet op vooraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Voor mensen die wat extra kracht kunnen gebruiken. In een moeilijke periode of juist met een spannende stap. Deze edelstenen motiveren de eigenschappen die ons kracht geven. De stenen komen met bijpassend gedicht en cadeauzakje.


Inclusief edelstenen: Apatiet, Jaspis Braccie, Tijgeroog en gedicht over de Kracht edelstenen set en werking van de stenen. Exclusief mineraal steen waar het setje op ligt.

Formaat mini kaartje: A7
Inclusief katoenen zakje
De edelstenen worden afgesneden en hierdoor ziet iedere edelsteen er uniek uit. Jouw edelsteen heeft dus dezelfde kleuren als op de afbeelding maar kan er qua vorm anders uitzien.

Edelstenen set Kracht

Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander: extra kracht. De edelstenen set Kracht bevat 3 stenen die jouw vanuit je innerlijke kracht laten stralen. Ook als het voelt alsof de wereld vergaat, de stenen breng je terug naar jouw oerkracht. De stenen vullen elkaar aan en hebben allen hun eigen kracht.

Apatiet (blauwe steen): De edelsteen Apatiet staat bekend om het verhogen van je motivatie. Het geeft je net dat extra setje wat je soms nodig hebt op spannende momenten. De steen helpt je ook beter uit je woorden te komen. Tip: houd de steen in je hand vast tijdens een spannende (telefoon)gesprek op presentatie.

Jaspis Breccie. (rode steen): De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan.

Tijgeroog (gelige steen): De edelsteen Tijgeroog bevordert rust en geeft je kracht om op je eigen intuïtie te vertrouwen. Want die zit vaak echt goed. Een fijne steen om bij je te dragen bij belangrijke keuzes waar je vanuit kracht wil kiezen.

Edelsteen werking

Edelstenen werken het best wanneer jij hiermee in aanraking komt of dichtbij je neerlegt. Een mooie plek voor de edelstenen set Kracht is op je nachtkastje naast je bed. Of op je bureau op je werk, dan kan je de edelstenen set op momenten waar je extra kracht nodig hebt even vastpakken.

Leuk om cadeau te doen

De edelstenen set Kracht is een prachtig cadeau voor jezelf of een ander. Een setje vol kracht en vertrouwen en om iemand (juist in deze tijd) mee te steunen. De edelstenen set Kracht wordt geleverd in een leuk katoenen zakje, perfect om cadeau in te doen.