• gratis verzending vanaf 50 euro
  • altijd feestelijk verpakt
  • veilig online betalen
  • persoonlijke cadeautjes
  • ophalen mogelijk
  • gratis verzending vanaf 50 euro
  • altijd feestelijk verpakt
  • veilig online betalen
  • persoonlijke cadeautjes
  • ophalen mogelijk

Wij hebben je bestelling met liefde verzonden. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen. Retourneren is op eigen kosten.

Stuur het pakket via een PostNL of DHL afleverpunt naar:

LoLa Sieraden & Accessoires

o.v.v retouren

Beuninge 24

1749 BR Warmenhuizen

Ordernr:

Neem voor je deze stappen onderneemt even contact op via email info@lolasieraden of telefoon 06-50810899 we lossen het in ieder geval samen op.

jij tevreden = wij tevreden

Alleen zo nemen wij artikelen retour:

- Doe de artikelen onbeschadigd en ongedragen netjes terug in de verpakking. Wij waarderen het zeer als we de items op dezelfde manier terugkrijgen als jij ze ontvangen hebt. Dit betekent met alle kaartjes eraan en netjes verpakt in de originele verpakking.

- Wij kunnen de items niet retour nemen als wij vermoeden dat de artikelen vaker zijn gedragen dan tijdens het passen.

Verwerking

Zodra het retourpakket is ontvangen ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Hierna maken wij de terugbetaling zo snel mogelijk in orde.

RETOURVOORWAARDEN

- Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen, daarna heb je nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen

- Als je de volledige bestelling retourneert worden ook de eventuele verzendkosten teruggestort.

- De kosten voor het sturen van je retourpakket naar LoLa Sieraden & Accessoires zijn voor eigen rekening.

- LoLa Sieraden & Accessoires is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket aangetekend te verzenden.

- Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde ontvangen en hebben verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar je retour binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Hierna storten we het restitutiebedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Het streven is een terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking van je retour. Terugbetaling zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen plaatsvinden.

De regel is dat de klant eerst 14 dagen heeft voor het melden van retour, na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen voor het retourneren zelf. De webwinkelier dient na de retoursmelding over te gaan tot terugbetaling binnen 14 dagen mits het product in goede orde is ontvangen en niet 30 dagen zoals nu wordt genoemd.

Heb je een beschadigd product ontvangen of een klacht over een product? Ondanks dat we alles dubbel checken voordat we het verzenden , blijft het handwerk en kan het misschien voorkomen dat er iets niet goed is gegaan, wij lossen dat samen op. Stuur een berichtje naar info@lolasieraden met vermelding van het ordenummer.

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen i.v.m. hygiƫnevoorschriften, Maatwerk en Gepersonaliseerde sieraden kunnen ook niet retour gestuurd worden.